Mirsa Kaartinen ja Krista Keltanen

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Sisustuslehtimaailmassa vilahtelee tämän tästä kaksikko Mirsa Kaartinen / Krista Keltanen. Heidän upeat sisustuskuvansa ja -juttunsa komeilevat maamme parhaimmissa ja luetuimmissa sisustuslehdissä kuten Avotakka, Glorian koti, Divaani, Deko jne...

Siispä olen enemmän kuin ylpeä, kun olen saanut tutustua Mirsaan n. 10 vuotta sitten ja myöhemmin tämä tuttavuus poiki yhteistyön Levin Igluilla Sisustustoimisto Hohteen kanssa. Mirsan kädenjälki ja tyylitaju on pettämätön! Hänen tyylinsä on juuri sitä mitä haimme: "wow-effekti", tyylikästä, ripaus luksusta, maanläheistä, lappihenkistä, tunnelmallista, kertakaikkiaan upeaa...

Työskentelin viime talvena Levin Igluilla, kun uusi Ravintola Aurora Sky avattiin ja palaute ravintolan sisustuksesta oli pelkästään positiivista. Jopa ulkomaalaiset kaiken nähneet turistit kehuivat paikan ainutlaatuisuutta. Sen voitte ymmärtää kun katsotte alla olevia Kristan ottamia kuvia:



































Viikonloppu oli sumuinen ja sateinen, silti Levin Igluilla viihtyy keleistä riippumatta. Tosin revontulet jäivät näkemättä, mutta nehän ovat vain lisäbonus :)

Ravintola Aurora Sky avataan kaikelle yleisölle ensi viikolla 1.11, joten tervetuloa maistelemaan uusittua menuuta!

Aukioloajat löytyvät täältä 

Kiiitos teille ihanat Mirsa ja Krista!








2 kommenttia:

  1. Onpa vain kerrassaan upeita kuvia! Harmi etten pääse ensi viikolla mukaan Levin Igluilla vietettävään hemmottelupäivään. Olisi ollut upeaa nähdä nuo tilat ja maisemat ja kaikki!

    VastaaPoista
  2. Voi ei, etkö pääse? Olin niin iloinen kun huomasin nimesi listoilla...no, toiste sitten :)

    VastaaPoista